Όροι χρήσης

 1. Η αποδοχή των παρακάτω όρων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή κάποιου στη διαδικασία της πώλησης.
 2. Το Τμήμα Πωλήσεων ενεργεί πάντοτε ως αντιπρόσωπος του πωλητού.
 3. Όλα τα αντικείμενα πωλούνται σαν πλήρη, εκτός αυτών που στην περιγραφή τους αναφέρεται ελάττωμα. Εάν υπάρχει ελάττωμα που δεν αναφέρεται στην περιγραφή, τότε ο αγοραστής έχει δικαίωμα επιστροφής μέσα σε 5 μέρες από την παραλαβή και θα του επιστραφεί το τίμημα που έχει καταβάλει. Δεν επιστρέφονται τα αντικείμενα των οποίων η περιγραφή τελειώνει με την ένδειξη <ως έχει>. Καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι να τα εξετάζουν πριν από την αγορά.
 4. Το Τμήμα Πωλήσεων δικαιούται κατά την απόλυτη κρίση του να αρνηθεί τη συμμετοχή οποιουδήποτε στην πώληση, καθώς επίσης να αποσύρει ανά πάσα στιγμή οποιοδήποτε αντικείμενο από τον κατάλογο πωλήσεων.
 5. Οι αναγραφόμενες τιμές κάθε λαχνού είναι τιμές προσωπικής μας εκτίμησης.
 6. Ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στην πώληση είτε μέσω του site μας www.vergossales.com είτε στέλνοντας email ή fax.
 7. Όλα τα προς πώληση αντικείμενα θεωρούνται καλή τη πίστει από τον Οίκο ως ανήκοντα στον πωλητή, ο οποίος και εγγυάται ότι είναι ελεύθερα οποιουδήποτε νομικού κωλύματος, διεκδικήσεως ή αξιώσεως τρίτου επ’ αυτών.
 8. Στην τιμή πώλησης προστίθεται ποσοστό 10% που αποτελεί την προμήθεια του Τμήματος Πωλήσεων, καθώς και Φ.Π.Α. 24% επί της προμηθείας.
 9. Παρέχεται η δυνατότητα να δεσμευτούν προσωρινά ένα ή περισσότερα αντικείμενα έως και πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Αυτά σημειώνονται στον κατάλογο με την χαρακτηριστική πράσινη κορδέλα. Ο ενδιαφερόμενος υποχρεούται στο διάστημα αυτό να εξοφλήσει τα αντικείμενα που έχει δεσμεύσει και να τα παραλάβει από τα γραφεία μας. Αποστολή με χρέωσή του είναι επίσης δυνατή (βλ. παραλαβή / αποστολή). Τα αντικείμενα που έχουν εξοφληθεί σημειώνονται στον κατάλογο με την χαρακτηριστική κόκκινη κορδέλα.
 10. Σε περίπτωση άρνησης ή αδυναμίας του ενδιαφερόμενου να προβεί στην εξόφληση των αντικειμένων που έχει δεσμεύσει, το Τμήμα Πωλήσεων δικαιούται να τα διαθέσει ελεύθερα σε τρίτον.
 11. Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότεροι από έναν ενδιαφερόμενοι για συγκεκριμένο αντικείμενο τηρείται λίστα αναμονής, σύμφωνα με την οποία πραγματοποιείται η πώληση. Η εισαγωγή στη λίστα αναμονής είναι δυνατή τηλεφωνικά είτε online μέσω του site μας.

 

Προστασία δεδομένων

Το Τμήμα Πωλήσεων εγγυάται τη διασφάλιση του απορρήτου των στοιχείων των πελατών του, τόσο των προσωπικών όσο και εκείνων που σχετίζονται με συγκεκριμένες συναλλαγές και δεσμεύεται να μην τα αποκαλύψει σε τρίτους για οποιοδήποτε λόγο.

 

Παραλαβή / Αποστολή

 • Παραλαβή από τα γραφεία μας καθημερινά 10.00 - 16.00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
 • Αποστολή μέσω ΕΛΤΑ ή ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών (τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή).

 

Εξόφληση

 • Εξόφληση με μετρητά ή επιταγή κατά την παραλαβή.
 • Κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης και προσκόμιση του σχετικού παραστατικού.
 • Αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ ή ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών.
 • Πληρωμή μέσω Paypal κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο μας.

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ

Για δημοπρασίες βιβλίων και έργων τέχνης μπορείτε να δείτε τους τρέχοντες καταλόγους μας στην ιστοσελίδα www.vergosauctions.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεοφύτου Δούκα 10
106 74, Αθήνα
T: +30 210 3614897
T: +30 210 3318582
F: +30 210 3620382

 

Vergos Auctions © 2014
Close

Το καλάθι σας